• Kontrast strony

Granaty, arbuzy, borówki, winogrona,   truskawki- każda okazja jest dobra, by zjeść słodkie  owoce.

Dlatego też młodzież ucząca się zawodu kucharza  z II i III klasy szkoły branżowej I stopnia w Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Pleszewie przygotowała dla swoich kolegów  na drugie śniadanie sałatkę owocową. A wszystko w trosce o zdrowie i dobre samopoczucie. Przy okazji młodzi kucharze uczyli się też łączenia składników i tworzenia estetycznych kompozycji.

CPle54-01
CPle54-01
CPle54-02
CPle54-02
CPle54-03
CPle54-03
CPle54-04
CPle54-04

 

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.