• Kontrast strony

Dzień Piekarza w ECKIW OHP

W ramach Dnia Piekarza grupa młodzieży z ECKiW OHP miała okazję poznać tajniki pieczenia chleba, chałek, bułek i słonych paluchów. Uczestnicy, pod opieką profesjonalistów, poznali proces wypieku począwszy od mieszania składników, przez wyrabianie ciasta, aż do pieczenia i dekorowania domowych specjałów. Zajęcia zakończyły się degustacją jeszcze ciepłego, pachnącego pieczywa na łonie natury.

Takie zajęcia to doskonały sposób na integrację młodzieży oraz nauczenie ich cennych umiejętności, które w przyszłości mogą okazać się nie tylko przydatne, ale również dające wiele radości i satysfakcji.

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.