• Kontrast strony

Gotowanie jest jak malowanie obrazu, takiego który nie tylko ma żywe kolory, ale i pachnie.... Uczestnicy i wychowawcy warszawskiego Hufca Pracy 7-6 wzięli udział w spotkaniu kulinarnym z Tomaszem Jakubiakiem, jurorem programu MasterChef, gdzie młodzież miała okazję przygotowywać potrawy świąteczne, takie jak jajka z purée ziemniaczanym, żurek oraz białą kiełbasę w sosie cebulowym. Młodzi adepci gotowania zobaczyli, jak przyrządzić każdą potrawę od podstaw oraz jak dobrać odpowiednie składniki, aby nadać jej wyjątkowy smak. Kulinarne warsztaty odbyły się w ramach wielkanocnego eventu Urzędu Dzielnicy Warszawa Ochota. Uczestnicy z pewnością zaskoczą swoich bliskich, pysznym i oryginalnym smakiem dań, przygotowanych na świąteczne śniadanie.

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.